Olasz habzóborral koccintanak a Forma1 elkövetkezendő három szezonjában

A hagyományokkal szakítva a Formula 1 jól ismert dobogós ünnepléseikor a Ferrari Trento olasz habzóborával koccintanak az elkövetkezendő három szezonban.

A Formula 1 dobogója máig egyet jelentett a Champagne-al, azonban a Ferrari Trento-nak volt már 1980-ban egy villám megjelenése a Monzai Nagydíjon.

A Ferrari Trento elnök-vezérigazgatója, Matteo Lunelli online sajtótájékoztatón egy “előttük álló csodálatos kalandként” jelentette be az együttműködést. A vezérigazgató hozzátette,  a cég hosszú távon nemzetközi viszonylatban az értékesítés megduplázását tűzte ki célul, majd hozzátette,

“A család következő generációja mérföldkőként fog visszatekinteni a partnerkapcsolatra.”

A cég ügyvezetője, Simone Masé úgy fogalmazott: a sport, mint fogalom legmagasabb megnyilvánulásának színpadán üdvözölhetik az együttműködést.

“A partnerség mellett döntöttünk, amelyben közös értékeink vezérelnek minket, ezek a kiválóság, a megszállottság, a szenvedély és az innováció. ”

A Forma1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali úgy fogalmazott:

“A siker ünneplése mindkettőnk sejtjeiben kódolva van, természetes, hogy sportágunkban a Ferrari Trento áll az ünneplés perceinek középpontjában. A Ferrari Trento több, mint egy évszázada egyet jelent az olasz kiválósággal, és azzal a szenvedéllyel, amelyekkel habzóboraikat készítik, minden pillanatot felemelővé tesznek. Alig várjuk, hogy megkezdődjön a közös munka, hogy együtt fokozzuk az élményt a pódiumon és azon kívül a versenyzőknek és a szurkolóknak egyaránt.”

A sajtótájékoztatón céloztak arra, hogy a bor egy blanc de blancs lesz, 3 literes jeroboam palackban, egyedi címkével ellátva.

Ezek után azt pedig izgatottan várjuk, hogy a bor lesz -e az egyetlen “Ferrari”, aki a dobógóra kerül a 2021-es Formula1 Világbajnokságon, ami most március 28-án, a Bahrain Grand Prix-vel fog elstartolni.

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.